Czekolada barowa Monbana Tradition jest produkowana według tradycyjnych, sprawdzonych receptur. Idealna do picia na gorąco, wystarczy zalać gorącym mlekiem i dokładnie wymieszać. Można ją podawać w sposób tradycyjny, a także stosować w czekoladziarkach.
Produkt może zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, soi, jaj, orzechów, selera, siarczyn.
Firma Monbana została założona we Francji w 1934r przez rodzinę Guattari. Obecnie jest znana jako producent ekskluzywnych czekolad i pralin powstających z ziaren kakaowca sprowadzanych z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz Południowej Ameryki.
Producent: Monbana, Francja
Opakowanie: 250g
Zawartość kakao: 32%
Skład: cukier, kakao, ekstrakt waniliowy
Data przydatności: 21/12/2025
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 386kcal
Tłuszcz: 6,9g
Węglowodany: 70g
Białko: 6,4g
Sól: 0,01g